JAK DOPADL PRVNÍ PLOOM ROK 2023?

Všechno nejlepší do nového roku přeje Ploom

20.12.2023
Také rok 2023 přinesl, jak už to ostatně bývá, mnoho novinek a nemálo změn. Některé z nich přitom výrazně zasáhly i do tuzemského tabákového světa. A z tohoto pohledu je nepochybné, že si ho budeme pamatovat především jako rok, kdy vlny na českém trhu rozvířil unikátní japonský přístroj na zahřívání tabáku Ploom X. Jaký ten první „ploomovský“ rok vlastně byl? A co všechno jsme s Ploomem zažili? Odpověď je jasná: nebylo toho málo! Tak si pojďme pár jedinečných událostí připomenout…

První rok s Ploomem

Když se na jaře 2023 Ploom X v Česku objevil a rozšířil tuzemskou nabídku zařízení na zahřívaný tabák, po zásluze na sebe přitáhl pozornost. Byl – a je – totiž zkrátka jiný než ostatní. Samozřejmostí přirozeně jsou nejmodernější technologie, které výrazně inovují prostředí tabákových alternativ. Ploom však k sofistikovanému „hardwaru“ vždy přidává spoustu dalšího – ať už se to týká ekologie a udržitelnosti, moderního designu, kultury i aktivit v oblasti sociální pomoci. Úspěšně rozjetá spolupráce s Klubem svobodných matek a Oděvní bankou toho může být skvělým příkladem.

Od léta pak začal být Ploom vidět na mnoha frontách i ve veřejném prostoru. Na české silnice například vyrazil SuperPloomer, tedy flotila ekologických elektromobilů s nezaměnitelným logem, které vám (na zavolání) přivezou váš Ploom přímo domů. Protože někdy se zkrátka může stát, že i když budete pravidelně nakupovat na e-shopu ploom.cz, tak vám třeba dojdou tabákové náplně nebo budete chtít (teď hned) udělat radost někomu ze svých kamarádů.

Ukázat se v dobré společnosti

Už první rok ale také jasně ukázal, jak skvěle se Ploom cítí v dobré společnosti a že si rozumí s kvalitní kulturou. Proto ostatně s chutí vyrážel na akce, kde se lidé rozhodně nenudí. Na mnoha místech se tak v letních měsících začaly objevovat elegantní, designově vyvedené a nepřehlédnutelné pop-up stores Ploom, v nichž bylo možno si v klidu posedět, odpočinout, popovídat, dát si něco dobrého nebo se třeba od profesionálně vyškolených ambasadorů dozvědět něco o novinkách ze světa zahřívaného tabáku a nahlédnout do všech zákoutí světa v barvách a stylu Ploom.

Ploom si tak společně s vámi ve velkém užíval na hudebním festivalu Metronome Prague. Zavítal také na oblíbený letní Apetit piknik plný skvělého jídla a pití a zastavit jste se v Ploom zóně mohli rovněž ve vyhlášených pražských Žlutých lázních na stylovém Yellow Ploom eventu.

Pro návštěvníky Prahy se vyhledávanou destinací stal i pravidelný páteční Summer pop up Ploom v Reigrových sadech, kde bylo možno se podrobně seznámit s novou technologií třeba u šálku dobré kávy či se sklenkou svěžího prosecca.

Ploom v měnícím se, a přitom jedinečném světě

Stejně jako všichni ostatní i Ploom se během podzimu musel vypořádat s rozšířením zákazu prodeje tabákových příchutí i na náplně do přístrojů na zahřívání tabáku, tedy i pro Ploom X. Pro zákazníky se tak sice již v prvním roce lehce pozměnila škála nabízených náplní, nicméně s ohledem na pečlivý výběr a přípravu tabákových směsí Camel zůstala pestrá paleta chutí tabáku zachována i do budoucna.

Do roku 2024 tak Ploom vstupuje jako sice mladý, nicméně nepřehlédnutelný a již pevně zabydlený hráč na tuzemském trhu. A abyste na první rok s Ploomem nezapomněli, můžete si (třeba pod stromeček) nadělit jedinečnou limitovanou edici Ploom Metallum Symphony navrženou skvělým designerem Maximem.

 

TIP: Sepsali jsme pro vás tipy na dárek pro kuřáka.

 

Ať je i pro vás rok 2024 skvělý a jedinečný – a pokud možno bez kouře a bez zápachu. Stejně jako váš Ploom!

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano