JAKÝ VÁNOČNÍ DÁREK VYBRAT PRO KUŘÁKA

Tradiční i neobvyklé tipy na vánoční dárek pro kuřáka

8.12.2023
Dárky by sice nejspíš neměly být na Vánocích tím nejpodstatnějším, nicméně kdo by se na ně netěšil. A koho by nepotěšily. Vždyť vhodně zvolené překvapení pod stromečkem dokáže vykouzlit úsměv na tváři každého. Odvěkou otázkou ovšem je, jak by měl takový – pokud možno – originální dárek vypadat. Vybírat můžete třeba podle preferencí či zálib obdarovávaného. Přemýšleli jste už o tom, jak by mohl vypadat ideální dárek třeba pro kuřáka?

Tipy na dárky s vůní tabáku

Pokud se tedy rozhodnete, že letos zkusíte sáhnout po dárku z tabákového světa, otevře se před vámi široká nabídka rozmanitých možností. Dárek pro kuřáka totiž zdaleka nemusí   – a snad by ani neměl – mít podobu obyčejné cigarety. Spíše bude vhodné porozhlédnout se po různých doplňcích, příslušenství anebo třeba některé z inovativních technologií, které fungují na bázi zahřívání tabáku. Díky takovému dárku navíc můžete tradičním kuřákům ukázat cestu k čím dál oblíbenější tabákové alternativě. A ty, kdo už se zahřívaným tabákem zkušenosti mají, zase potěšit něčím, co jim ve výbavě ještě chybí.

Vánoční dárek se tak může stát vhodnou příležitostí, jak vašeho kuřáka seznámit třeba s technologicky vyspělým přístrojem Ploom X, jenž v sobě snoubí eleganci moderního designu s nejpokročilejšími japonskými technologiemi.

Vhodným tipem na dárek pro kuřáka tak mohou být výhodné dárkové sady, v nichž vedle tabákových náplní a samotného zařízení Ploom X najdete také hravé výměnné přední panely či elegantní látková pouzdra.

Unikátním dárkem se ovšem může stát i speciální edice Ploom by Maxim, která skrývá přístroj na zahřívání tabáku Ploom X v jedinečném designu podle návrhu úspěšného česko-amerického výtvarníka Maxima Havlíčka. A nebude to dárek jen tak ledajaký, neboť limitovaná edice, která kromě přístroje s moderním designem a tabákových náplní obsahuje i miniaturu Maximova obrazu Metallum Symphony, byla vyrobena ve velmi omezeném nákladu pouhých 200 kusů!

Netradiční tipy na dárky ze světa tabáku

Dárky s vůní tabáku ovšem mohou mít i netradiční a méně obvyklou podobu. Co třeba těm, kteří se s chutí a zájmem věnují též zahradničení, darovat tabáková semínka viržinského či selského tabáku? Vyzkoušet si pěstování vlastního tabáku se může stát zajímavou alternativou k běžným domácím či zahradním rostlinkám.

S tabákem lze propojit přirozeně i lásku ke knihám a vybrat v knihkupectví některou z publikací věnovaných tabáku, jeho pěstování či historii.

A pokud budete chtít darovat něco zcela neobvyklého, co takhle zkusit překvapit výletem za tabákem přímo na místa, kde se pěstuje. Nejvíce tabákových plantáží sice najdeme v Karibiku, takže bude třeba vyrazit trochu dále – ale proč cestu za tabákem nespojit s dovolenou u moře. A s parádním vánočním překvapením!

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano