PLOOM X A TRULYUNIQUE EVENT

Unikátní setkání s posláním: Ploom X a TrulyUnique event

8.8.2023
Jaké věci jsou jedinečné a unikátní? Ty, které děláme srdcem a na 100 %. A taková byla i akce TrulyUnique. Ploom si pro své fanoušky připravil beauty workshop v režii svých ambasadorů. Každý tak mohl podtrhnout svou jedinečnost…

Pátek je s Ploom X vždycky svátek

28. 7. 2023 (ano, byl to pátek!) proběhl v letní Ploom zóně v Riegrových sadech v Praze TrulyUnique event. Jak sám název vypovídá, byl i program unikátní. Naši ambasadoři si pro hosty připravili beauty workshop v režii známého barbera Delikventa a make-up umělkyně mua.karamely. O hudební doprovod se postaral jeden z nejoblíbenějších DJ současné moderní scény DJ Lafayette. Poté přišel na řadu akustický koncert v podání hudebníka a skladatele Marcella.

Součástí bylo i představení novinek ze světa Ploom X. Kromě programu si tak návštěvníci mohli vychutnat i zahřívaný tabák a vyzkoušet si, jak tento unikátní přístroj funguje.

Ploom Summer pop-up store tu pro vás bude celé léto

Relaxovat u sklenky prosecca či šálku výběrové kávy a poznat Ploom X zařízení na zahřívaný tabák můžete celé léto. Kde? V Praze v Riegrových sadech.

TIP: Přečtěte si o tom, jak náš Ploom pop-up store funguje.

eXtra zábava s posláním

Součástí TrulyUnique eventu byl i projekt oděvní banky. Ta funguje v rámci Ploom summer pop-up storu stále. Můžete ji podpořit nákupem, nebo přinést své oblečení (pánské, dámské, dětské) a věnovat ho do prodeje.

100 % z výtěžku oděvní banky putuje Klubu svobodných matek. Chcete se chovat udržitelně? Oblečení z druhé ruky je tou správnou cestou. Klub svobodných matek zajišťuje materiální pomoc v podobě oblečení pro lidi v nouzi z celé republiky.

Rádi byste věděli, jak oděvní banka funguje? Přečtěte si o tom v podrobnějších článku na téma „Oděvní banka pomáhá i recykluje“.  

Nechcete, aby vám nějaká podobná akce utekla? Sledujte nás na Instagramu, kde se dozvíte žhavé novinky ze světa Ploom X a informace o dalších událostech.

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano