PLOOM X METALLUM SYMPHONY

Symfonie dokonalého provedení s jedinečným designem. Seznamte se s Ploom X Metallum Symphony

10.10.2023
Víte, co se stane, když se Ploom spojí se světoznámým umělcem? Vznikne zahřívač tabáku, který je zároveň i kouskem umění ve vaší dlani. Metallum Symphony je jedinečnou ukázkou souhry abstraktního umění a technologie na zahřívaní tabáku. 

eXcentrický? maXimální!

Cigaretový opar patřil k umělcům už odnepaměti, jen si vzpomeňte na malíře, básnířky, spisovatele, sochařky a jiné tvůrce s cigaretou či efektní špičkou v ruce. Moderní doba si ale žádá své. Cigaretový dým už nikomu nevoní ani neimponuje. 

I proto se Ploom X díky absenci zápachu a kouře těší stále větší oblibě.

A teď si představte, že se umění a vášeň pro ten nejlepší tabák snoubí v jedno…

Spustit video

Ploom X pohledem vizuálního umělce

Maxim Havlíček je světoznámý česko-americký malíř a výtvarník, který se proslavil nejen u nás, ale především ve světě. Vystavoval v New Yorku, Londýně, Sydney, Mexico City a dalších významných metropolích. Jeho domovem je Los Angeles. MAXIMOVA tvorba se vyznačuje autentičností a důrazem na přítomný okamžik. Abstrakce se prolíná i s hudebním doprovodem a dalšími interaktivními prvky.  

Letos v srpnu hostila MAXIMOVU výstavu s názvem MAXIM: Resurrection i Praha. A právě zde byl kromě dalších velkoformátových děl a objektů k vidění i obraz Metallum Symphony (2023), jehož motiv zdobí speciální kryt a obal Ploom X z limitované edice.

Připomíná vám bránu do jiného světa, nebo kovovou květinu? Pro MAXIMA je typická hra s trojrozměrností, díky které máte pocit, že jste součástí obrazu. Autorova obliba kaligrafie se propisuje i do podpisu, který najdete na obalu zahřívače. Zlaté, stříbrné a platinové tóny dodávají designu punc neobyčejnosti.

Buďte i vy Truly Unique díky Ploom X

Ambasador Ploom MAXIM propůjčil zahřívači tabáku nejen své jedinečné vidění světa, ale jeho uživatelům možnost zažít harmonii inovace a kreativity vždy, když dostanou chuť na kvalitní tabák. Ale pozor! Ploom X Metallum Symphony je opravdu eXtra limitovaná edice!

To znamená, že unikátních boxů je jen 200 kusů. Najdete v nich zahřívač tabáku Ploom X, speciální kryt a obal s motivem Metallum Symphony, zmenšenou reprodukci obrazu a tabákové náplně.

Díky MAXIMOVI a Ploom X bude každé potáhnutí snovým zážitkem.

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano