SOUTĚŽ S PLOOM X VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Přijďte zazářit na Yellow Ploom event do Žlutých lázní a vyhrajte šumivé ceny!

11.8.2023
Že je úterý takový nijaký den, kdy se neděje nic zajímavého? To neplatí o úterý 15. 8. 2023. Připravili jsme si pro vás akci, na které se nudit nebudete. A co víc, můžete si zasoutěžit o osvěžující ceny. Yellow Ploom event už se chystá!

eXtra zážitky s Ploom X

Vypadá to, že léto se k nám opět vrací. Byla by proto škoda sedět doma. A kde jinde si užít tu správnou atmosféru teplých letních večerů než ve vyhlášených Žlutých lázních? Právě proto si je Ploom vybral jako místo svého dalšího eventu. Na jaký program se můžete těšit?
Od 18. do 22. hodin prostor ovládnou rytmy kočírované DJ Akvamen.
Zasportovat si budete moct u oblíbeného stolního fotbálku a součástí akce je i představení novinek ze světa zahřívaného tabáku Ploom X. To ale ještě není vše…

Zasoutěžte si o eXtra osvěžující výhry

Máte rádi výzvy, legraci a sladké výhry? Pak je tato instagramová soutěž pro vás to pravé. Součástí Ploom scény bude i speciální instarámeček.

Váš soutěžní úkol bude velmi jednoduchý:

  • Stačí se vyfotit v instarámečku (vtipně, vážně, rozverně, nečekaně, normálně, prostě podle vaší momentální nálady),
  • sdílet fotku na Instagram,
  • označit @Ploom.

Co je ve hře? Poukaz do Prosekárny, kde najdete největší výběr prosecca a jiných lahodných šumivých vín.

Pst, malé prosecco získá za účast v soutěži každý! To proto, že se zahřívaným tabákem chutná nejlépe. Přijďte tuto ideální kombinaci okusit i vy.

Budeme se na vás těšit na Zahrádce Dvorce ve Žlutých lázních 15. 8. 2023 od 18. hodin! Pro více informací nejen o eventu, ale i soutěži sledujte náš Ploom.cz Instagram.

TIP: Říkáte si, jak může jít dohromady zahřívaný tabák, hudba, drinky a zábava? Skvěle! Podívejte se, jak probíhaly jiné Ploom akce. TrulyUnique event mířil na jedinečnost každého z nás, chutný Ploom piknik jste mohli zažít i na Apetit pikniku a opravdu velké to bylo na naší Ploom Moon Club scéně na Metronome Prague 2023.

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano