Vychutnejte si Ploom X na Apetit pikniku

Nejlepší piknik sezóny už se chystá. Ani Ploom X nebude na Apetit pikniku chybět

9.6.2023
Slunečná sobota si žádá speciální program. Ideálně takový, který spojuje dobré jídlo, pití a kvalitní zábavu. Ploom, jako jeden z partnerů, vás zve 10. června do pražského parku Grébovka na Apetit piknik 2023. 

Může být piknik luxusní? Může!

Letošní Apetit piknik proběhne v pražském parku Grébovka. Ten kromě příjemného stínu vzrostlých stromů nabízí i jedinečnou atmosféru. Podtrhují ji vinice, fontána s vodní kaskádou i umělá jeskyně. To vše dělá z Grébovky skvělé místo nejen pro piknik. Co si vzít s sebou? Bude vám stačit pikniková deka a dobrá nálada. Jídlo, pití, hudba, zábava pro děti a psí mazlíčky tu na vás budou čekat.

I Ploom si pro návštěvníky připravil unikátní zónu a speciální program. Těšit se můžete na Ploom cooking experience s naší ambasadorkou: finalistkou soutěže MasterChef, známou influencerkou a kuchařkou Chilli Ta Thuy.

Tak nezapomeňte, naše show proběhne v sobotu 10. června v 10:40 hod.

Vítejte v Ploom X zóně

Ne nadarmo se ve známé písničce zpívá pohoda, klídek, tabáček. V designové zóně Ploom Xperience budete moct relaxovat a vychutnat si jedinečný požitek ze zahřívaného tabáku prostřednictvím unikátního zařízení Ploom X. Aby byla pohodička kompletní, připravíme vám spolu s Chilli ochutnávku alko i nealko nápojů vycházejících z příchutí zahřívaného tabáku.  

Kde nás najdete?

Park Grébovka, neboli Havlíčkovy sady, se nachází v Praze na Vinohradech. Nedaleko parku staví tramvaj i autobusy. Apetit piknik bude probíhat od 10. do 19. hodin a všichni návštěvníci mají vstup zdarma. Těšíme se na vás. 
Pro informace o dalších akcích nás sledujte na našem Instagramu či Facebooku.
Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano