PLOOM, NEBO NE PLOOM?

Kde mohu použít zahřívaný tabák?

1.6.2023

Pochopení, kdy a kde můžete používat Ploom X, může být někdy matoucí a hodně záleží na místě, kde žijete. Je totiž možné, že se na místa, kde chcete používat Ploom X, vztahují stejná pravidla jako na běžné cigarety. To však neznamená, že si s Ploom X nemůžete užívat své oblíbené kuřácké rituály. Základem je myslet na to, kde se nacházíte a kdo je kolem vás.

Používání zařízení se zahřívaným tabákem, jako je Ploom X, má oproti běžným cigaretám zcela zjevnou výhodu – díky jedinečné technologii se náplň zahřívá, a nikoliv spaluje, což odstraňuje problematický cigaretový zápach ve společnosti, používání náplní Camel je tedy méně obtěžující než tradiční cigarety, a to kdekoliv.

Mohu používat zahřívaný tabák v místnosti?

Zařízení Ploom X s náplněmi Camel si můžete užívat doma i v autě, kdykoliv se vám zachce. A co víc, můžete tak činit s vědomím, že vzhledem k tomu, že používáte zahřívaný tabák, zaznamená okolí nanejvýš teplé tabákové vůně bez kouře a s minimálním zápachem, který by se držel na tapetách* a oblečení**.

To také znamená, že vaši přátelé a rodina vás nechají doma a v teple. Představte si, že už nebudete vykázáni na zahradu, abyste si zakouřili, i když je venku zima nebo prší!

Mohu kouřit Ploom v jiných prostorách?

Opět záleží na tom, kde se nacházíte. Většina pracovišť má svá vlastní pravidla týkající se kouření uvnitř i venku a pravděpodobně nabízí vyhrazené prostory pro kuřáky. Technologie zahřívaného tabáku se vyvíjí, což může časem znamenat, že budete moci diskrétně používat Ploom i u pracovního stolu, ale vždy je lepší si tuto možnost ověřit.

Pokud se ptáte, zda můžete používat Ploom v autobuse či ve vlaku, vězte, že neexistují jednotná pravidla a musíte se informovat o místních předpisech a předpisech dopravních podniků. Totéž platí pro otázku, zda je možné používat Ploom v barech či restauracích. Pravidla se budou pravděpodobně lišit místo od místa – někde mohou nabízet vyhrazené prostory pro kuřáky a jinde vám umožní vychutnat si zahřátý tabák u stolu.

Ploom vytváří technologii, díky níž je požitek z autentické chuti tabáku méně nápadný a rušivý pro okolí než při kouření běžných cigaret. A protože je Ploom X malý a navržený tak, aby se diskrétně vešel do dlaně, budete si moci vychutnat autentickou chuť tabáku i v mnoha venkovních prostředích, od pláže po zahrádku restaurace a od hudebních festivalů po běžnou procházku po ulici.

Je na čase říci Ploom X "ano" jako svému oblíbenému tabákovému výrobku a užít si čistší vzduch*!

Objevte všechny nové technologie v zařízení Ploom v článku na blogu „Představujeme Ploom – kde se technika setkává se stylem“. 

*Srovnání s kouřením cigaret na základě senzorického testu porovnávajícího intenzitu zápachu ve vzduchu po vytvoření kouře z cigarety Camel Blue a páry z Ploom X (Rich, Fresh a Berry Fresh). Testy byly provedeny 12 odborníky externích laboratoří v Německu.  Všichni členové komise byli vybráni a proškoleni podle normy DIN EN 13725:2003.​

** Srovnání s kouřením cigaret na základě senzorických testů porovnávajících intenzitu zápachu na lidských vlasech a ve 100% bavlně vystavených kouři z cigarety Camel Blue a výparům z Ploom X (bohatá, svěží a ovocná příchuť). Testy byly provedeny 12 odborníky externích laboratoří v Německu. Všichni členové komise byli vybráni a proškoleni podle normy DIN EN 13725:2003.​

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano