ZAHŘÍVANÝ TABÁK V PRŮBĚHU ČASU

Historie zahřívaného tabáku

1.6.2023
Svět se mění mimořádným tempem. Je těžké si představit život bez mobilních telefonů, Wi-Fi a řady dalších technických vymožeností, které v minulém století změnily každodenní život. Zahřívaný tabák je znám již více než 50 let. Není tedy divu, že tato technologie hraje svou roli při rozšiřování možností, které mají dospělí kuřáci dnes k dispozici.

Co je zahřívaný tabák?

Ploom se při vývoji zaměřil na hledání způsobů, které mají potenciál snížit riziko* a poskytnout skutečnou chuť tabáku. Na rozdíl od tradičních cigaret výrobky se zahřívaným tabákem Ploom, včetně nejnovějšího zařízení Ploom X, fungují na principu zahřívání tabákových náplní, ne jejich spalování.

Honba za dokonalostí bezdýmného tabáku

Vývoj v oblasti zahřívaných tabákových výrobků v posledním desetiletí pokročil mílovými kroky. Nejnovější řada od společnosti Ploom přináší autentickou chuť tabáku bez kouře a popela. Jedinečný systém HeatFlow Ploom X zahřívá tabákové náplně Camel zvenku, aniž by se dotýkaly zdroje tepla. Výsledkem je jemná vůně teplého tabáku a pouze malé množství tabákového odpadu, který lze snadno vyčistit.

Tabákové náplně Camel jsou vytvořeny pomocí nejnovější technologie. Jsou vyrobeny ze směsi skutečných tabákových listů a reagují na zahřívání, ne na hoření. Řada příchutí náplní Camel byla rozšířena o moderní ovocné a mentolové dochutě a známé tabákové příchutě.**

Blog „Představujeme Ploom – jedinečnou technologii zahřívaného tabáku“ vám pomůže zodpovědět otázku, co je zahřívaný tabák, a poskytne více informací o exkluzivní technologii vyvinuté Ploom. 

Kde se inovace setkávají s potenciálem sníženého rizika

Průmysl označuje zahřívané tabákové přístroje, jako je Ploom X, jako „výrobky se sníženým rizikem“*, které se neustále vyvíjejí, aby řešily obavy spotřebitelů týkající se pasivního kouření a zápachu. 

Proto Ploom X se svou jedinečnou technologií nejsou pouhou změnou. Jsou další kapitolou v pokračujícím vývoji moderního způsobu, jak si dospělí kuřáci mohou vychutnat tabák.

Přesvědčte se, že je Ploom v této oblasti lídrem, a vyzkoušejte si ho.

* "Potenciál sníženého rizika, průměrně 90-95% snížení 9 toxických látek*  Ploom X je inovativní výrobek se zahřívaným tabákem, který má, podle našeho názoru, velký potenciál jako výrobek se sníženým rizikem ve srovnání s kouřením cigaret. Ploom X vykazuje v průměru 90-95% snížení obsahu 9 složek, které Světová zdravotnická organizace (WHO) doporučuje snížit v cigaretovém kouři.

DŮLEŽITÉ: TO NEZNAMENÁ, ŽE POUŽÍVÁNÍ PLOOM X JE BEZPEČNÉ NEBO ŽE ELIMINUJE ZDRAVOTNÍ ČI JINÁ RIZIKA SPOJENÁ S UŽÍVÁNÍM TABÁKU. ŽÁDNÝ TABÁKOVÝ VÝROBEK NENÍ BEZPEČNÝ.

*Založeno na strojově měřených údajích porovnávajících 9 škodlivých složek, které WHO doporučuje snížit v cigaretovém kouři, naměřených v kouři standardní referenční cigarety (1R6F) a v páře z Ploom X.

** Aktualizace: od 23.října 2023 již ze zákona nelze prodávat ochucené tabákové náplně do zahřívačů tabáku. Více informací o zákazu a dostupných náplních se dočtete v našem článku: Barevný svět chutí zahřívaného tabáku s novým zákonem nekončí.

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano