Ploom na Metronome s vlastní zónou

Užijte si Metronome Prague 2023 v rytmu Ploom

19.6.2023
Praha, matka měst a nálad už se chystá na jednu z největších hudebních a artových akcí tohoto roku: Metronome Prague 2023. Součástí bude i jedinečná Ploom zóna. Proč ji rozhodně neminout?
Náladu celé akce vystihuje i další úryvek ze známé skladby skupiny PSH, která na festivalu také vystoupí: Praha, až k ránu se chodí spát. Metropole ožije od 22. do 24. 6. 2023. Na programu jsou nejen skvělí hudebníci, ale i divadla, workshopy, přednášky, výborné jídlo, dětská zóna a mnoho dalšího. Víc ostatně prozradí samotný program Metronome Prague 2023. Festival se uskuteční v areálu Pražského výstaviště.

Ploom X udává rytmus

Přijďte poznat kouzlo zahřívaného tabáku nebo si vychutnat svou Ploomku do jedinečné Ploom zóny. Najdete tu bar s unikátními drinky, které jsou připraveny na míru příchutím našeho nahřívaného tabáku Ploom X. Během popíjení a degustace jednotlivých příchutí tabáku se můžete nechat hýčkat od hlavy až k patě. A to vše díky našim ambasadorům.

Čekat tu na vás bude mimo jiné jeden z nejznámějších českých barberů Dalibor Delikvent či špičková vizážistka Kamila Klečková alias mua.karamela. A stejně jako svůj styl, tak si můžete vybrat i svou Ploomku, na kterou vám hned na místě nagravírujeme vše, co si budete přát. 

Xtra zóna s Xtra hosty

O potravu nejen pro duši se ve stylové zóně postarají další naši ambasadoři. Program bude opravdu pestrý. Vytříbený Ploom X design se spojí s tvorbou umělce Maxima a vizuální básnířkou Michaelou Fenkl. Hudební doprovod bude pod taktovkou Karla Havlíčka. A potrava pro tělo? Tu vám naservíruje známá kuchařka a finalistka soutěže MasterChef Chili Ta Thuy a mistři cocktailů a dalších drinků Café bar Pilotů.

Nedostanete se na Metronome 2023? Nevadí, autentickou atmosféru můžete okusit i v Ploom prodejnách. Naše eXkluzivní Pop-up stores potkáte na všech akcích a místech, kde to žije. Kde přesně budeme? Pro více informací nás sledujte na Instagramu. Případně si Ploom X objednejte na našem e-shopu.

Pro informace o dalších akcích nás sledujte na našem Instagramu či Facebooku.
Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano