JEDINEČNÝ PLOOM SUMMER POP UP VÁM NEUJEDE

Léto ve městě? Díky Ploom Summer pop up to nuda nebude!

20.7.2023
Dovolenou máte za sebou a teď se děsíte zbytku léta v rozpálených ulicích města? I tak si ho můžete užít. Stačí jen najít to správné místo. Svou oázu pohody, ve které vám nalijí osvěžující drink a ochutnáte i extra zahřívaný tabák. Prozradíme vám, kde takové místo najdete.  

Tento Ploom pop up store vám jen tak neujede

Za eXtra zážitky nemusíte sjezdit půlku světa, dokonce nemusíte ani překročit hranice našeho hlavního města. Stačí zavítat do speciálního Ploom Summer pop up storu. A když jsme u těch jedinečných zážitků, můžete tu vyzkoušet inovativní zařízení na zahřívaný tabák Ploom X a degustovat jednotlivé druhy zahřívaného tabáku. Přitom sledovat cvrkot kolem a užívat si chvilku jen pro sebe. Ideální představa, že?

Vítejte ve světě zahřívaného tabáku

Summer pop up disponuje příjemným venkovním posezením, během různých akcí se můžete těšit i na naše známé ambasadory a zajímavé workshopy. Pop up je pro vás otevřený každý den.

Každý den tak máte příležitost vyzkoušet Ploom X, vychutnat si sklenku prosecca či výběrové kávy a seznámit se s bohatým příslušenstvím, kterým Ploom X disponuje. A pokud vás Ploomka zaujme, lze si ji na místě zakoupit.

Kde nás najdete?

Ploom pop up story potkáte nejen na festivalech, koncertech a dalších zajímavých akcích, kde to žije. V pražských Riegrových sadech na vás bude Summer pop up čekat celé léto. A nikam vám neujede. Pro více informací sledujte Ploom na Instagramu.

Přijďte, těšíme se na vás!

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano