DESING, TECHNOLOGIE, SADNÉ OVLÁDÁNÍ

4 důvody, proč je Ploom stále oblíbenější

19.4.2024
S rozšířením přístrojů na zahřívání tabáku přišla do světa tabákových výrobků revoluce. Pro řadu uživatelů se právě tato tabáková alternativa stala cestou, jak skončit s klasickými cigaretami. Konkurence nabízených výrobků na zahřívání tabáku je velká, přesto se některé výrobky od ostatních odlišují. Mezi mnoha nabízenými značkami a zařízeními, které jsou na trhu k dispozici, si své pevné místo vydobyl Ploom — přístroj na zahřívání tabáku s unikátní technologií HeatFlow a nepřehlédnutelným designem. Přístroj, který se obejde zcela bez kouře a bez zápachu.

Zahřívání bez kouře a bez zápachu

Jedním z klíčových aspektů, které vedou uživatele tabákových výrobků k hledání alternativy ke klasickým cigaretám, bývá otázka, jak se zbavit cigaretového zápachu v bytě. S neutralizací cigaretového kouře si přitom moderní přístroje na zahřívání tabáku umějí poradit poměrně snadno — tabák totiž nespalují, ale zahřívají, čímž dochází k eliminaci nepříjemného kouře a štiplavého zápachu typického pro zakouřené prostředí.

U přístrojů Ploom se navíc díky pokročilé technologii HeatFlow, která tabákové náplně zahřívá pouze zvenku, podařilo dosáhnout toho, že Ploom nejenže neprodukuje žádný kouř, ale obejde se i zcela bez zápachu, což je výhoda, kterou jeho uživatelé — a to zdaleka nejen bývalí kuřáci — dokáží ocenit.

Zařízení na zahřívaný tabák lze v některých případech oproti klasickým cigaretám používat také v interiéru — kvalitní tabákovou náplň si tak můžete vychutnat například i v některých restauracích či kavárnách.* 

Uživatelský komfort na prvním místě

Jako u každého jiného elektronického zařízení i u zařízení na zahřívání tabáku platí, že jeho uživatelé budou dávat přednost takovým výrobkům, které se snadno ovládají a nabízejí maximální uživatelský komfort.

V tomto ohledu patří Ploom X nesporně mezi naprostou špičku. Svou popularitu mezi uživateli totiž opírá zejména o:

•   jednoduché ovládání, které nevyžaduje žádná tlačítka,

•   rychlé nahřívání, které zabere jen pár vteřin,

•   a velmi slušnou výdrž, díky níž přístroj zvládne svému uživateli na jedno nabití dopřát požitek i z dvaceti náplní (tedy z celé krabičky).

Jednoduché a nenáročné je z pohledu uživatelů také čištění přístroje Ploom X — snadno se udržuje v čistém stavu, neboť čisticí potřeby v podobě speciálně navržených tyčinek jsou k dispozici již v základní sadě (spolu se zařízením a nabíječkou).

Uživatelé zařízení Ploom také jako velké plus hodnotí automatické vypnutí zařízení po vyndání náplně. Uzamčením přístroje lze snadno zabránit jeho nechtěnému a nezáměrnému spuštění například v kabelce.**

TIP: Přečtěte si o zkušenostech uživatelů ve článku: Příběh kuřáka anebo mrkněte na 5 výhod zahřívačů tabáku.

Na designu a stylu záleží

Moderní doba si žádá též moderní styl a neotřelý design, což jsou vlastnosti, s nimiž se Ploom X mezi konkurencí neztratí. Naopak — právě špičkový design a luxusní vzhled přístroje hrají důležitou roli v jeho stále vzrůstající oblibě. Ne náhodou naprostá většina uživatelů vnímá velmi pozitivně i elegantní balení výrobku, které z něj dělá i skvělý dárek.

Samotný přístroj, jehož vzhled lze navíc „vyladit“ prostřednictvím vyměnitelných krytů a pouzder, se v porovnání s konkurencí vyznačuje menšími rozměry, díky nimž se snáze používá. A zejména uživatelky ocení, že skvěle padne i do menších dámských dlaní a prstů.

Ploom sází na kvalitní tabák Camel

Podstatným atributem je samozřejmě i kvalita používaných tabákových náplní. V tomto směru se Ploom spoléhá na prvotřídní tabákové směsi Camel připravené a namíchané pro metodu zahřívání tak, aby vynikla jejich přirozená chuť. Uživatelé si tak mohou vychutnat skutečnou chuť tabáku bez kompromisů.

Ploom ale myslí rovněž na ty, kteří dávají přednost náplním s různými tabákovými příchutěmi — v nabídce různých druhů náplní Camel tak nechybí ani svěží tabákové příchutě s chladivými či naopak citrusovými a sladkými tóny.

Ploom se v konkurenci neztratí. Ploom totiž nabízí vždy něco navíc. A ví, jak zaujmout.

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano