NOVÉ CAMEL NÁPLNĚ GARNET A YELLOW

Svěží novinky v paletě chutí Ploom: Camel Garnet a Camel Yellow

21.3.2024
Také si užíváte, jak venku všechno kvete a ve vzduchu je cítit jaro? Svěží vánek přichází i do Ploom. Připravili jsme si pro vás nové tabákové náplně. Tentokrát zavoní květiny a citrusové plody. 

Ploom: jaro v hrsti

Počasí láká vyrazit ven a užít si ho všemi smysly. Proto vezměte ven i svůj zahřívač tabáku Ploom X. Na drink, na piknik, nebo jen tak na procházku si nezapomeňte přibalit i nové náplně. Dovolte, abychom vám je představili:

Růžová jako barva květů: Camel Garnet

Snoubí v sobě plnou a bohatou chuť tabáku s florálními tóny. Camel Garnet je dokonalou volbou pro všechny, kteří mají rádi sladší a jemnější chutě s harmonickou intenzitou i aroma.

Žlutá jako barva citrusů: Camel Yellow

Vyznačuje se jemnou chutí tabáku s ovocnými citrusovými tóny. Aroma citrusů dodává náplni Camel Yellow svěží a energický nádech. Je dokonalá pro ty, kteří preferují dynamické a výraznější aroma.

A co je pro obě náplně společné? Jsou vyrobeny, tak jako ostatní, z kvalitního tabáku a obohaceny o příchutě s jemnými aromatickými tóny. Jsou kompatibilní se všemi zařízeními Ploom X. A uspokojí i ty nejnáročnější uživatele zahřívaného tabáku.

Váš parťák nejen do jarních dní

Díky tomu, že Ploom X neprodukuje kouř ani zápach, nebude vám nic bránit užít si nejen jarní atmosféru, ale nemusíte se bát, že budete někoho kolem sebe obtěžovat.

 

TIP: Aby byl zážitek kompletní, nezapomeňte svému Ploom X také provětrat šatník. Zkuste nový přední panel či zadní textilní kryt. Bude vašemu Ploom X slušet Lavender, Amazon Green či jiné svěží barvy?

 

Teď už zbývá jen vyrazit jarnímu dobrodružství vstříc. 

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano