JAK SE SPRÁVNĚ STARAT O PŘÍSTROJ PLOOM X

Jak se starat o Ploom, aby vám dělal radost co nejdéle

18.12.2023
Čím lépe a pečlivěji se o věci staráme, tím déle a lépe nám také budou sloužit. A dělat radost. Ani Ploom v tomto ohledu ostatně není žádnou výjimkou. Navíc platí, že když se o svůj přístroj budete řádně a pravidelně starat, neprospíváte tím pouze svému přístroji, ale pomáháte též sobě, své peněžence – a v neposlední řadě též životnímu prostředí celé planety. Jak na to? Podívejte se s námi na pár tipů, jak se o Ploom co nejlépe postarat!

Pravidelné čištění je základ

Čistota – půl zdraví. Tak tahle okřídlená poučka v plném rozsahu platí i pro život přístrojů na zahřívání tabáku. A Ploom X vám ochotně vyjde vstříc, neboť udržovat ho v čistotě není vůbec složité. Ideální a zároveň nejjednodušší variantu pro čištění Ploomu představují originální čisticí tyčinky, které lze pořídit třeba na e-shopu. Jejich výhodou je, že se dají používat opakovaně. A když se naučíte přístroj tyčinkami od zbytků tabáku čistit pravidelně vždy po použití dvacítky náplní (tedy po jedné krabičce), podaří se vám aktivně předcházet nežádoucímu hromadění nečistot uvnitř, což se projeví na delší životnosti a bezproblémovém chodu přístroje.

Správné nabíjení správným kabelem

Ploom X je elektronické zařízení, které je třeba pravidelně nabíjet. Součástí každého balení je proto i originální nabíjecí kabel a adaptér s logem Ploom, díky němuž se integrovaná baterie přístroje optimálním způsobem plně nabije za méně než dvě hodiny. Originální kabel navíc zaručuje maximální životnost baterie. Zároveň též eliminuje riziko poškození celého zařízení, k němuž by mohlo dojít při použití nekvalitního či nekompatibilního nabíjecího kabelu.
Spustit video

Výměnné panely udrží přístroj jako nový

Je zcela pochopitelné, že vás Ploom X provází na cestách, ať už vyrážíte kamkoli. Čas zpravidla bude trávit v kabelce, batohu, kapse. Občas ho nejspíše položíte na stůl, na lavičku, někdy asi i na zem. A i když se na něj budete snažit dávat pozor, mohou na něm cesty zanechat drobné šrámy.

Ploom X byl ale navržen tak, aby co možná nejdéle vypadal jako nový. Proto je také vyroben z prvotřídních a odolných materiálů, které mu zaručují velkou odolnost a výdrž. Navíc je tu ale ještě skvělá možnost vyměnit celý přední panel – výměna panelu tak není jen skvělou možností, jak si přístroj personalizovat a přizpůsobit své osobnosti, náladě či oblečení, ale pokud dojde k jeho případnému poškození, lze jej snadno vyměnit za nový. Váš Ploom tak bude stále (jako) nový.

Pouzdro, které chrání i zdobí

Svému Ploomu ale můžete dopřát ještě další úroveň ochrany v podobě koženého zadního krytu či textilního pouzdra. Stylový zadní kryt vyrobený z přírodního materiálu, kdy navíc kůži kombinuje s polykarbonátem, ocelí a mikrovláknem, nabízí efektivní ochranu a odolnost před poškrábáním a oděrkami. Díky němu se vám též bude přístroj lépe držet v ruce a sníží se riziko, že vám z dlaně vyklouzne.

Celý přístroj ovšem také můžete při přenášení z místa na místo skrýt do elegantního textilního pouzdra zhotoveného z kombinace odolné látky a přírodní kůže doplněné podšívkou z mikrovlákna. Do speciálně navržených přihrádek navíc lze bezpečně uschovat i náhradní přední panely, které tak můžete mít stále s sebou.

Vlastně to není žádná věda: čím déle udržíte svůj Ploom v ideální kondici, tím déle s ním budete moci dělat parádu. Snadné, že? Tak to pojďte vyzkoušet!

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano