NOVÁ BARVA PLOOM X NAVY BLUE

Ploom si pro vás připravil vánoční novinky: oblékl Navy Blue a vyšperkoval startovní balíček!

4.12.2023
Stále se něco děje. A tak pro vám máme dvě žhavé novinky. Naše zařízení na zahřívaný tabák obléklo zbrusu nový kabát a startovací balíček překvapí cenou, ale i dárkovým balením a novým obsahem. 

Námořnická modrá nikdy nevyjde z módy

Do portfolia Ploom X přibyl nový kousek. Zařízení na zahřívaný tabák v barvě Navy Blue. Jedná se o odstín tmavě modré barvy, která se vyznačuje nadčasovostí, ale i univerzálností. Skvěle ladí s ostatními barvami a je unisex. Lehce ji tak sladíte s jinými předními panely či cestovním pouzdrem.

Sice je námořnická, ale rozhodně ji nenosí jen námořníci. Navy Blue získala své jméno díky použití na uniformách britského královského námořnictva, postupem času se stala populární i v oblasti módy a designu. Jedno je jisté: nikdy nevyjde z módy a nic neztrácí na své eleganci.

Vánoce v modrém tónu

To, že modrá je dobrá, stále platí. Pokud se chcete i vy svézt na modré vlně a pořídit si pro sebe či své blízké luxusní Xmas dáreček, potěší vás další z novinek – eXtra startovací balíček. A co je v něm nového?

- Především cena. V době od 1. 12. až do vyprodání zásob balíček pořídíte jen za 490 Kč, místo obvyklých 1 439 Kč.

Jeho obsah. V balíčku na vás bude čekat zařízení Ploom X, 4x krabička Camel náplní a zadní textilní kryt. Vše potřebné tak najdete na jednom místě.

Luxusní balení v modré krabici s vánočními motivy. Ideální, pokud plánujete startovací balíček darovat pod stromeček.

 

TIP: Poradíme vám s dárkem pro kuřáka

 

A teď už si jen užijte eXtra Vánoce se vším všudy!

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano