SLAĎTE SVŮJ STYL SE SVÝM ZAHŘÍVAČEM TABÁKU 

Nejste černobílí. A ani váš Ploom nemusí být!

10.9.2023
Každý z nás je osobnost. Pokud patříte k těm, co chtějí svou jedinečnost dát patřičně najevo, máme tu pro vás zajímavou výzvu. Slaďte svou náladu, roční období i outfit se svým oblíbeným zahřívačem tabáku. Extra Ploom pro váš eXtra styl!

Potrpíte si na eXtravaganci?

Ať už máte rádi výrazný look, nebo naopak dáváte přednost klasice a eleganci, díky bohatému příslušenství Ploom X si můžete svůj zahřívač tabáku vyladit přesně podle svého. Jak na to?

Co třeba sladit Ploom obal s vaší kabelkou, šátkem, botami, kravatou či jinými detaily, které oživí váš outfit? Černá nikdy nevyjde z módy, bílá je jemná, žlutá a červená vás rozzáří, modrá působí vznešeně. Hrát si můžete i s materiály. Vyzkoušejte látkový kryt nebo textilní pouzdro či kožený zadní kryt či v pěti různých odstínech. 

Jaké jsou barvy Ploom?

Jedna barva Ploom nedělá. Přizpůsobit si váš zahřívač tabáku momentální náladě je navíc velmi snadné. Výměnou magnetického předního panelu se váš Ploom X ve vteřině zbarví některou z módních barev. Budete provokovat červenou Lava Red, nebo si zavzpomínáte na vůni léta s modrou barvou Ocean Blue či smyslnou fialovou Lavender

Dejte vale chmurám s eXtra tóny Ploom

Podzim nepatří mezi nejoblíbenější roční období. Ve městech je šedivo a deštivo. Když se ale naopak rozhlédnete v přírodě, hýří všemi barvami. Inspirujte se! Podle psychologů navíc barvy v našem životě hrají větší roli, než se může na první pohled zdát. I takový detail, jako je přední panel vašeho zahřívače tabáku vám dokáže pozvednout náladu. Stačí si vybrat tu pravou barvu právě pro vás.

Nejen s podzimem ladí panel Amazon Green připomínající zelenkavou barvu posledních letních listů či bílá Cotton White připomínající bílé dýně. I typicky podzimní Pumpkin Spice Latté si nejlépe vychutnáte s podobně oranžovou barvou panelu Mango Sorbet.

Tahle kombinace horkého kafe a tabáku je to správné hygge. Už chybí jen pohodlné křeslo, ambientní ruch kavárny a zvuk deště za okny. Tak jakou barvu si pro váš eXtra podzim zvolíte vy?

Začněte se startovací sadou

Ještě nemáte svou Ploomku? Pořiďte si startovací sadu. Vybrat si můžete z nadčasové černé, šedé či stříbrné. Ostatně i samotná startovací sada je pestrobarevná a nabídne vám k ochutnání hned tři druhy cigaret Ploom. Součástí sady je také síťový adaptér, nabíjecí kabel a čisticí tyčinky.

A pokud byste snad nevěděli, kam s použitými náplněmi, nebo jste neměli po ruce koš či popelník, nepochybně oceníte stylový přenosný popelník v Ploom designu, který můžete snadno připnout ke krabičce s náplněmi.

Každý zkrátka může mít Ploom přesně podle svého gusta. Prostě jaký styl, takový Ploom!

Spustit video

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano