SPECIAL EDITION RED BY ORA ÏTO

Propadněte vášni. Ploom X a Ora ïto

1.9.2024
Víte, co tato dvě jména spojuje? Láska k dokonalému designu a sofistikované technologii. Seznamte se s Ploom Special Edition Red by Ora ïto. 

Poznejte fascinující příběh spolupráce

Design není jen o funkci, měl by v nás probouzet i emoce. Proto si Ploom vybral pro spolupráci světoznámého francouzského designéra Ora ïtu. Aby společně tvořili v nejčistším smyslu designu. Nechte se svést zářivým odstínem a bezchybným leskem Ploom Special Edition Red by Ora ïto.

Červená je vysoce symbolická barva, ale to, co ji činí skutečně fascinující, je její efekt. Stačí umístit jediný červený předmět do prázdné místnosti a pochopíte její jedinečnou energii. Červená má mnoho interpretací: zatímco někteří ji vnímají jako lásku a vášeň, jiní ji vidí jako symbol odvahy. Červená symbolizuje naši lásku k výrobkům, které jsou odvážné, vášnivé a probouzejí smysly k životu,“ říká Ora ïto. 

Ora ïto jako mistr simplexity

Ora ïto je světoznámý francouzský designér oceňovaný pro svůj průlomový přístup k designu. Jeho kreativní modus operandi spočívá v překonávání tradičních hranic. Na svět nahlíží skrze svou jedinečnou vizi, za kterou získal uznání po celém světě.

Ora ïto není jen další designér. Je známý svou filozofií zvanou simplexity.

Simplexity je futuristický přístup k designu, který spojuje zdánlivě protichůdné pojmy. Jednoduchost (simplicity) a komplexnost (complexity). Je to umění vytvářet věci, které jsou na povrchu jednoduché a intuitivní, uvnitř sofistikované a komplexní. Jeho portfolio zahrnuje spolupráci s různými značkami od pop-kulturních ikon až po průmyslové giganty

Srdce Ploom X se nemění

I Ploom X v zářivě červeném provedení využívá pokročilou technologii zahřívaného tabáku zvanou HeatFlow. Díky optimálnímu zahřívání tabáku si můžete užít Ploom bez nepříjemného zápachu a popela.  

Součástí kolekce Ploom Special Edition Red by Ora ïto jsou i další zářivé doplňky jako je zadní kryt v červeném provedení, červené pouzdro a eXtra crossbody taška, do které se pohodlně vejde zařízení i náplně. Ploom tak už můžete mít na všech cestách pohodlně při ruce.

Užijte si požitek ze zahřívaného tabáku doslova všemi smysly.

Objevte všechny články blogu

Nejnovější aktuality
Přístup na webové stránky a k výrobkům Ploom mají pouze stávající dospělí kuřáci. Výrobky Ploom nejsou pomůckou pro odvykání kouření a stejně jako všechny tabákové výrobky nejsou bez rizika.

Bylo vám již 18 let?

Ano